Kolbæk villa 

Bygget med passion og omtanke 

Og med naturen in mente

En kvalitetsvilla, hvor der ikke er gået på kompromis med valget af materialer, en gennemtænkt planløsning med maximalt udnyttelse af boligens kvm. Find den Kolbæk Villa der kan sætte rammen omkring din hverdag.

Vi udstykker 38 grunde, der alle udbydes sammen med et hus. Grundene spænder fra 350 til 550 m2. På disse grunde kan købere selv vælge deres kommende hus ud fra et katalog af huse på mellem 115 og 146 kvadratmeter.

Her kan du via vores interaktive kort danne dig et overblik over, hvilken Kolbæk Villa der kan bygges på de forskellige grunde.

Tryk på boligtypen i venstre side og det interaktive kort viser hvor Villaen kan opføres.

Priserne starter fra 2.295.000,-

Hent vores salgsprospekt her

Ved at udfylde formularen får du mulighed for at hente vores salgsprospekt for alle de forskellige huse typer som kan bygges på grundene. 

Når kun det bedste er godt nok 

Uanset størrelse eller boligtype garanteres der gennemførte løsninger af høj kvalitet. Det gælder både hvilke materialer, farver, elementer eller funktioner, I ønsker. Vi er med til at guide jer til det rette resultat.

Fordi der skal være tid til at nyde

Her kan du leve, uden at skulle bekymre dig om at holde haven ved lige. Den har den helt rigtige størrelse – lille nok til at overkomme, og stor nok til at fungere som jeres private helle med mulighed for at nyde hinanden.

FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Få tråd fra fantastiske MTB spor

Der findes f.eks. et singletrack i Bækkelund i nærheden af Hald Ege og et spor i Undallslund nordvest for Viborg. Sværhedsgraderne er let til middel, så alle kan være med. Området er derfor spækket med muligheder.

En Kolbæk villa uden kompromis

Boligerne indeholder tidløse og klassiske materialer af højeste kvalitet, og et indeklima der er helt i top. Med store vinduespartier kombineres inde- og udelivet, så naturens idyl og det rolige område kan nydes fuldt ud.

Nyd naturen med hele familien 

Børnenes Hald er en skovlegeplads i nærheden af Dollerup Bakker og De fem Hald’er, hvor legeredskaberne henviser til de historiske omgivelser. Mulighederne for at nyde naturen er derfor mange – både for børn og voksne.

Kontakt

Har området på Kolbæk Mark fanget din interesse, og har du lyst til at opleve området eller har du spørgsmål til projektet? - Så er vi klar til at hjælpe.

Mathias Da
Silva Skovbo

ds3@estate.dk
86645100

Svend
Døssing

svd@estate.dk
86645100

Torsten
Nielsen

ton@estate.dk
86645100

11 + 4 =