BYGGEGRUNDE TIL SALG I VIBORG

Kolbæk Mark skaber et smukt boligområde i enestående landskab. Dette landskab respekteres og er indtænkt i planlægningen af boligområdet. Naturen bliver derfor en del af boligerne til glæde for områdets kommende beboere. Læs mere om byggegrunde til salg i Hald Ege ved Viborg her.

OMRÅDE MED MANGE MULIGHEDER

Kolbæk Mark ligger i Hald Eges skønne natur. I har derfor mulighed for at nyde den på diverse naturstier. Til hverdag kan I tage naturstierne til institutionerne eller supermarkedet, der ligger lige i nærheden. I weekenden kan I nyde de fatastiske udflugtsmål i området. Tag f.eks. en tur forbi De Fem Hald’er, Børnenes Hald, Dollerup Bakker, Skytteholmen/Hald Sø eller en tur på mountainbike i Bækkelund eller Undallslund.

SE VORES BYGGEGRUNDE

Der er masser af byggegrunde i Viborg, men det specielle ved Kolbæk Mark er, at der bliver opbygget et område hvor fællesskab og naturen er i fokus. Gå på opdagelse i vores interaktive kort og find den byggegrund, der passer til dig og din familie.

Hent vores salgsprospekt her

Ved at udfylde formularen får du mulighed for at hente vores salgsprospekt for alle de forskellige huse typer som kan bygges på grundene. 

SÅDAN FINDER DU UD TIL KOLBÆK MARK 

Er du i tvivl om, hvordan du finder frem til Kolbæk Mark? Så har vi lavet et kort til dig lige her. Kig endelig forbi og oplev det skønne område på nært hold – og hvad der måske kan blive rammerne til dit nye hjem.

Få tråd fra fantastiske MTB spor

Der findes f.eks. et singletrack i Bækkelund i nærheden af Hald Ege og et spor i Undallslund nordvest for Viborg. Sværhedsgraderne er let til middel, så alle kan være med. Området er derfor spækket med muligheder.

En Kolbæk villa uden kompromis

Hvis du ikke kan nøjes med en byggegrund tilbyder vi også Kolbæk Villaer. Boligerne indeholder tidløse og klassiske materialer af højeste kvalitet, og et indeklima der er helt i top. Med store vinduespartier kombineres inde- og udelivet, så naturens idyl og det rolige område kan nydes fuldt ud.

Nyd naturen med hele familien 

Børnenes Hald er en skovlegeplads i nærheden af Dollerup Bakker og De fem Hald’er, hvor legeredskaberne henviser til de historiske omgivelser. Mulighederne for at nyde naturen er derfor mange – både for børn og voksne.

FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Kontakt

Har området på Kolbæk Mark fanget din interesse, og har du lyst til at opleve området eller har du spørgsmål til projektet? - Så er vi klar til at hjælpe.

Mathias Da
Silva Skovbo

ds3@estate.dk
86645100

Svend
Døssing

svd@estate.dk
86645100

Torsten
Nielsen

ton@estate.dk
86645100

1 + 11 =