Mange muligheder

Kolbæk Mark ligger i Hald Eges skønne natur. I har derfor mulighed for at nyde den på diverse naturstier. Til hverdag kan I tage naturstierne til institutionerne eller supermarkedet, der ligger lige i nærheden. I weekenden kan I nyde de fatastiske udflugtsmål i området. Tag f.eks. en tur forbi De Fem Hald’er, Børnenes Hald, Dollerup Bakker, Skytteholmen/Hald Sø eller en tur på mountainbike i Bækkelund eller Undallslund.

Hald Ege ligger få kilometer fra Viborgs rige kulturliv. Her har I mulighed for at nyde håndbold- eller fodboldkampe på stadion, koncerter i den nye Tinghal, teaterstykker på Viborg Teater, Snapsting, Viborg Animations Festival og Fyrværkeri Festival.

I Viborg findes også bus- og togstation, så man nemt kan rejse rundt i Danmarks skønne landskab. Busstationen giver også nem adgang til uddannelsesmulighederne i Viborg så som handelsskolen, gymnasier, Mercantec, VIA University College og EA Dania.

SÅDAN FINDER DU UD TIL KOLBÆK MARK 

Er du i tvivl om, hvordan du finder frem til Kolbæk Mark? Så har vi lavet et kort til dig lige her. Kig endelig forbi og oplev det skønne område på nært hold – og hvad der måske kan blive rammerne til dit nye hjem.

Få tråd fra fantastiske MTB spor

Der findes f.eks. et singletrack i Bækkelund i nærheden af Hald Ege og et spor i Undallslund nordvest for Viborg. Sværhedsgraderne er let til middel, så alle kan være med. Området er derfor spækket med muligheder.

En Kolbæk villa uden kompromis

Boligerne indeholder tidløse og klassiske materialer af højeste kvalitet, og et indeklima der er helt i top. Med store vinduespartier kombineres inde- og udelivet, så naturens idyl og det rolige område kan nydes fuldt ud.

Nyd naturen med hele familien 

Børnenes Hald er en skovlegeplads i nærheden af Dollerup Bakker og De fem Hald’er, hvor legeredskaberne henviser til de historiske omgivelser. Mulighederne for at nyde naturen er derfor mange – både for børn og voksne.

FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Kontakt

Har området på Kolbæk Mark fanget din interesse, og har du lyst til at opleve området eller har du spørgsmål til projektet? - Så er vi klar til at hjælpe.

Mathias Da
Silva Skovbo

ds3@estate.dk
86645100

Svend
Døssing

svd@estate.dk
86645100

Torsten
Nielsen

ton@estate.dk
86645100

9 + 11 =